Află părerile vecinilor din Smart City Residence din Testimonialele Clienților

Fotografie cu un cuplu încântat

Cuplu Încântat

Recomandăm cu încredere Smart City Residence. Este locul unde am găsit ceea ce doream, iar personalul contractat pentru vânzarea acestor apartamente a dat dovadă de profesionalism, ajutându-ne să luăm cele mai bune decizii. Ne bucurăm că facem parte din acest proiect. Mulțumim, Smart City Residence!

Fotografie cu un cuplu fericit!

Cuplu Bucuros

Când am început să ne căutăm un apartament, ne-am stabilit câteva obiective clare: să fie nou, spațios, liniștit și cu o terasă mare. Am găsit toate aceste lucruri, și chiar mai mult, în apartamentul din Smart City Residence în care ne-am mutat chiar cu o lună înainte de nunta noastră.

Nu ne-am aruncat orbește la primul apartament pe care l-am văzut. Am căutat în mai multe zone ale Bucureștiului, dar după câteva vizionări, ne-am întors convinși la acest apartament. Ne-a plăcut că am putut rezerva apartamentul pentru o lună, timp în care am avut libertatea de a mai căuta și altceva, fără să ne temem că am pierde banii dacă ne răzgândim în această perioadă. Ne-a plăcut, de asemenea, profesionalismul și implicarea reprezentantului de vânzări care, pe tot parcursul procesului de întocmire a dosarului Prima Casă, s-a implicat foarte mult și a fost foarte prompt. Cu excepția cazului în care noi, personal, trebuia să venim să semnăm la bancă, dezvoltatorul s-a descurcat singur și a colaborat foarte bine cu banca în intocmirea dosarului, cu tot ceea ce implică acesta.

Ne-am îndreptat de la bun început către un cartier rezidențial nou pentru că ne-am dorit o atmosferă tinerească. Ne săturaseram de chirii, scări vechi, subsoluri infecte și țevi ruginite. Și, într-adevăr, e o senzație unică să fii prima persoană care locuiește în acel apartament și să ți-l mobilezi după bunul tău plac.

Noi avem mașină și facem 25 de minute până la serviciu, dar și linia 302, care are capătul în cartier, e un mijloc foarte OK de transport. Acum, după două luni de când ne-am mutat, putem spune că ne-am găsit căminul ideal și că ne-am oferit cel mai frumos cadou de nuntă.

Mihai Valentin Popescu

Am căutat o locuință care să îmi placă, din mai multe puncte de vedere, iar aceasta întrunea cele mai multe caracteristici. De cum am văzut Smart City Residence am fost impresionat, și cred că oricine are minime cunoștințe despre ceea ce înseamnă calitatea unei locuințe ar fi de acord cu mine, cel puțin comparând cu marea majoritate a locuințelor de pe piața din București. Am sesizat și apreciat de cum am văzut prima dată apartamentul, grija dezvoltatorului pentru siguranța și confortul cumpărătorilor și faptul că a fost preferată calitatea în detrimentul prețului. Acum că deja m-am mutat, am confirmarea alegerii bune pe care am facut-o și nimic nu poate să contrazică prezentarea care mi-a fost făcută de către dezvoltator. Iar celor care vor să își cumpere acum o locuință nouă, le recomand să nu se grăbească, să ramana conștienți de faptul că o locuință, de vreme ce îți devine cămin, ar putea să fie și căminul copiilor lor…

Constantin Secuiu

Am căutat o locuință care să îmbine mai multe elemente: calitate, simplitate, tinerețe, frumusețe. Aici am găsit mai mult de atât: am găsit profesioniști care nu vor doar să-și vânda marfa. Locuințele din Smart City Residence sunt lucrate și finisate cu gust, astfel încât vei prefera o locuință în acest loc, în detrimentul uneia din București. Zona este ușor accesibilă, distanțele până în centrul Bucureștiului putând fi parcurse în circa 15 minute, acces rapid la hipermarket, o zonă ideală pentru cei care iubesc liniștea, o zonă plină de tinerețe și culoare. Pot spune că am luat decizia de a cumpăra locuința mai repede decât îmi propusesem și nu am motive de regret.

Cristian e foarte fericit în noul lui apartament!

Cristian Florentin-Penescu

Recomand cu toată încrederea ansamblul rezidențial Smart City Residence. Pentru noi a fost alegerea potrivită, fiind o familie de tineri căsătoriți în căutare de calitate și standarde înalte, la prețuri accesibile. Am fost impresionați de colaborarea cu dezvoltatorul, bazată pe promptitudine, flexibilitate, respectarea termenelor de realizare a documentelor și profesionalism. Consider că am făcut cea mai bună alegere, întrucât zona îți oferă liniștea de care ai nevoie după o zi de muncă, ansamblul este întreținut iar calitatea finisajelor îți oferă un grad de confort ridicat. O să vă recomandăm cu drag prietenilor aflați în căutarea unei case.

Alexandra și Marius

Ne-am dorit un apartament bine gândit, spațios, amplasat într-un loc liniștit. Încă de la început am avut tot confortul pe care îl căutam, dar nimic nu se compară cu o cină romantică în doi sau o masă cu prietenii pe terasa apartamentului. Smart City Residence ne-a surprins plăcut încă de la prima vizită. Vă mulțumim!

Andrei Ciochir

Smart City Residence este ceea ce își dorește fiecare cuplu la început de drum. Am avut plăcuta surpriză de a găsi acest cartier minunat atât de aproape de București și să ai parte de tot ceea îți dorești de la un apartament: confort, calitate, liniște, căldura unui cămin. Am fost foarte mulțumit de serviciile oferite de dezvoltator și de promptitudinea cu care am primit răspuns la orice întrebare pe care o aveam. Recomand cu căldura serviciile oferite de Smart City Residence.

Ionuț și Roxana Schwab

Mulțumim pentru seriozitatea și profesionalismul de care ați dat dovadă! Totul este realizat simplu, cu bun gust iar calitatea a fost pe primul loc. Recomandăm cu drag!

Radu

Am o părere foarte bună despre calitatea instalațiilor și a materialelor folosite (gresie, faianță, granit). Baia, de asemenea, e utilată cu elemente de calitate superioară. Balconul nu e balcon, este o adevărată terasă (18mp) – aici pui liniștit masă, hamac sau ce îți mai dorești. Un mic minus asupra celor care au făcut finisajele, fiind necesare mici retușuri, retușuri de care s-a ocupat tot dezvoltatorul destul de repede. Un alt plus a fost relația cu notariatul: niciodată nu a trebuit să aștept după acte, fiind totul dinainte pregătit.
Chiar dacă blocul este în Bragadiru, transportul în comun (stația RATB) este la 2 minute de bloc și există microbuz la ieșirea din bloc. În consecință, raportul calitate / preț bun.

Clientă Fericită

Bună, sunt fericita proprietară a unui apartament din complexul Smart City Residence. Am numai cuvinte de laudă și nu stiu dacă mi-ar ajunge spațiul să scriu tot ce vreau. Cert este că am căutat un apartament mult timp, și de fiecare dată era ceva ce nu îmi convenea. Am ajuns în Bragadiru, cartierul Fortuna – nimic nici aici. Atunci am văzut un banner cu un număr de telefon. Am sunat, mi-a raspuns și imediat m-am văzut cu persoana responsabilă (Nicușor Popescu, mulțumesc și aici pentru tot sprijinul acordat) pentru vizionarea unui apartament. L-am văzut și am zis: Asta e pentru mine!- a durat 5 minute! Detaliile au urmat după. Este un apartament bine structurat, făcut de oameni profesioniști și fără grabă! Totul este de calitate, de la parchet, geamuri, pâna la instalațiile sanitare! Repet, sunt multe de spus! Vrei un apartament? Vino să vizionezi unul aici și nu-ți vei mai dori să pleci! Mai ales că apartamentele au niște terase WOW! La cât mai multe blocuri, Smart City Residence! Iar nouă, la câți mai mulți vecini! Succes!

Află acum exact Ce spun oamenii pe Facebook?

  1.  
  2.  
  3.  
  4.  

Ești aici: