Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; wpdbBackup has a deprecated constructor in /virtual/dan.chitafes/www.smartcityresidence.ro/wp-content/plugins/wp-db-backup/wp-db-backup.php on line 50
Structura de rezistență - "Sănătatea construcției" | Apartamente in Bragadiru | SmartCityResidence

Structura de rezistență – “Sănătatea construcției”

Pentru că ne place ceea ce facem, după finalizarea și vânzarea în întregime a proiectului Smart City Residence 1, datorită cererii mari de apartamente, ne-am simțit mândri și obligați să continuăm…

Astfel, în octombrie 2014, am demarat Smart City Residence 2, pe care ne place să-l numim „Cel mai uimitor proiect pe care l-am făcut până acum”. Imobilul este intim, 4 apartamente pe etaj dispuse pe 5 etaje, toate decomandate, cu grădină sau terasă surpinzător de spațioasă (aproximativ 15mp – cât o cameră).

Din experiența cumulată știm că foarte important pentru un imobil este cum a fost realizată structura de rezistența, iar pentru aceasta nu am facut rabat de la nimic. Am folosit betoane de clasă superioară, aditivate și zidărie performantă termic, fonic și mecanic (soluția nemțească Ytong). Toate aceste aspecte au fost surprinse în poze și în Cartea Construcției cu care ne place să ne mândrim.

Am colaborat pentru acest proiect cu cei de la Top Beton care pun, ca și noi, preț pe calitate. Aceștia dispun de un laborator autorizat grad II situat în stația de betoane și selectează riguros furnizorii: ciment Holcim, aditivi Sika, agregate Sorel, impermeabilizant Hyseal, fiecare dintre cei enumerați având declarații de performanță și marcaj de conformitate CE. De asemenea, aceștia asigură cu mare strictețe serviciile de transport și cele de pompare, cu utilaje monitorizate prin GPS și cu autopompe de beton tip elefant.

Ținând cont de faptul că structura de rezistență a unei clădiri este, poate, cea mai importantă etapă în realizarea unei clădiri, pentru siguranța locuitorilor săi, recomandăm ca, de oriunde ați cumpăra, să cereți cartea tehnică a clădirii și să o verificați cu un specialist!

Vrei să fii primul care ne lasă o părere? Comentează acum

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lasă-ne un comentariu

Dacă ai ceva de spus despre articolul Structura de rezistență – “Sănătatea construcției” sau ești curios să afli detalii despre proiectul Smart City Residence, te invităm să ne scrii!

Încercăm să răspundem la comentarii în maxim 72h și facem tot posibilul să dăm cât mai multe detalii unde e nevoie de ele.

Ești aici: