Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; wpdbBackup has a deprecated constructor in /virtual/dan.chitafes/www.smartcityresidence.ro/wp-content/plugins/wp-db-backup/wp-db-backup.php on line 50
Acoperișul – umbrela pe timp de ploaie | Apartamente in Bragadiru | SmartCityResidence

Acoperișul – umbrela pe timp de ploaie

Pentru protecția întregului imobil, și implicit a fiecărui apartament în parte, un aspect important de care trebuie să se țină cont este acoperișul. Din ce este realizat, cum este montat, ce izolații se fac, etc…

Pentru Smart City Residence 2 am ales, ca urmare a unei legături benefice și rezistențe, să colaborăm în continuare cu Total Pibo pentru garanția unei relații de succes.

Am optat pentru țiglă metalică Viking Pruszynski cutanată T35, care este o țiglă metalică ce imită țiglă ceramică tradițională, cu specific mediteranean. Pricipală caracteristică a acestui tip de țiglă este greutatea redusă, care nu afectează absolut deloc structura de rezistență. Acesta este și motivul datorită căruia specialiștii recomandă utilizarea acestui tip pentru clădirile noi rezidențiale și industriale.

De asemenea, pentru ca imobilul sa dispună întru totul de protecția dată de acoperiș – să nu apară infiltrațiile în structura acoperișului și nici să deterioreze în vreun fel termoizolația, un aspect la fel de important este dacă și ce fel de folie anticondens se utilizează. Folia anticondens este o componentă importantă în realizarea unui acoperiș de cea mai bună calitate, și nu trebuie deloc neglijată.

Și pentru că, un lucru rezistent și de durată este dat, pe lângă calitatea produselor utilizate și de echipa de montaj, trebuie să se țină cont și de acest aspect. Un lucru de calitate trebuie realizat cu oameni de calitate, care înainte de montajul propriu-zis trebuie să cunoască foarte bine produsul pe care trebuie să-l monteze.

Vrei să fii primul care ne lasă o părere? Comentează acum

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lasă-ne un comentariu

Dacă ai ceva de spus despre articolul Acoperișul – umbrela pe timp de ploaie sau ești curios să afli detalii despre proiectul Smart City Residence, te invităm să ne scrii!

Încercăm să răspundem la comentarii în maxim 72h și facem tot posibilul să dăm cât mai multe detalii unde e nevoie de ele.

Ești aici: