Apartamente 3 camere "la cheie" București

Renunta la chirie! Direct dezvoltator, bloc nou, cartier aerisit si modern. P+6E, apartamente de 3 camere la etaje intermediare, decomandate, 84 mp cu terase spatioase, finisaje exceptionale. Un proiect pe care nu o sa-l uiti, daca mergi la o vizionare! Sustinem programul Prima Casa si te ajutam, gratuit, cu demersul acestuia. Suna azi pentru o vizionare si maine poti avea casa ta!”

Apartamentele au fost gandite sa imbine utilul cu placutul. Compartimentarea acestora, cele doua grupuri sanitare, contorizarea individuala, centrala termica proprie, finisajele de cea mai buna calitate, toate utilitatile, fac ca aceste apartamente sa satisfaca necesitatile oricarui cumparator.

 
 
  Preț începând de la:
64.900
+ 5% TVA
  Suprafață utilă:
Total cu terasă:
84m²
Living:
18m²
Dormitor 1:
12m²
Dormitor 2:
16m²
Bucătărie:
8m²
Terasă:
12m²
Descarcă planul  
  Dotări:
 • 2 dormitoare
 • 2 grupuri sanitare
 • Centrală termica proprie
 • Parchet de trafic
 • Gresie și faianță Delta Studio
 • Obiecte sanitare de cea mai buna calitate
 • Tâmplărie Salamander cu sticlă 4 Sezoane
  Locație:
Str. Diamantului 113, Bragadiru, Ilfov, 077025 Harta ▼
  Dată de finalizare:
Aprilie 2017
  Finanțare:
Colaborăm cu Raiffeisen Bank, BCR, Alpha Bank, BRD și Banca Transilvania pentru a te ajuta să obții cel mai rapid scoring! Află mai multe ►

Galerie de imagini Mai mult decât 1000 de cuvinte

Despre proiect Smart City Residence 3

Situat în sud-vestul Bucurestiului, pe Soseaua Alexandriei, al treilea proiect imobiliar din gama Smart City Residence are o pozitie privilegiată. Aici poti fi suficient de aproape de agitatia orasului si in acelasi timp sa simti linistea si relaxarea intr-un cartier nou, modern, aerisit, cu multe spatii verzi si toate facilitatile de care ai nevoie!

 
 

Calitate fără echivoc

Din experienta cumulata am invatat ca pentru a ridica un imobil “sanatos” este foarte importanta atentia pe care o acorzi constructiei efective. Calitatea materialelor folosite in constructie, timpul alocat operatiilor de executie, atentia la detaliu asupra finisajelor, alegerea oamenilor calificati in domeniu, sunt elemente care iti asigura calitatea construcției. Am tinut cont de toate aceste aspecte si am ales cea mai bună combinație de elemente componente:

 • Structură de beton armat
 • Pereti din zidărie BCA Ytong
 • Tâmplărie Salamander cu sticlă 4S, Obiecte sanitare de cea mai buna calitate
 • Toate apartamentele sunt decomandate
 • Lift interior
 • Terase generoase
 • Taxă de mentenanță ZERO
 • mai mult de 1000 persoane mutate în cartier
 

Un cartier în care chiar vrei să trăiești

Complexul Smart City Residence este situat in sud-vestul Bucurestiului, pe Șoseaua Alexandriei. Feedback-ul pozitiv al clientilor nostri din proiectele anterioare, proiecte situate in aceeasi zona, ne-a ajutat sa intelegem zona, prin ochii “locatarului” din acea zona.

Accesul facil la centrul orasului, atat cu masina personala cat si cu  autobuzele RATB, linistea si curatenia din zona, oamenii civilizati ce locuiesc acolo, existenta tuturor institutiilor de care ai nevoie in viata de zi cu zi, locurile de joaca pentru copii si siguranta acestora, sunt doar cateva dintre atuurile pe care zona le confera. Iar noi, in calitate de Dezvoltator Imobiliar, am inteles ca dincolo de ceea ce inseamna o locuinta, de cum este facuta, ce materiale au fost utilizate, etc…, zona in care este asezata aceasta locuinta trebuie sa fie adaptata nevoilor si asteptarilor locatarilor.

Mai mult de 1000 de oameni locuiesc deja în complex Cum e viața aici?

Am lasat clientii nostri sa vorbeasca despre noi, de cand au devenit locatari Smart City Residence. Este interesant cum ti se usureaza viata si cata liniste si incredere recapeti in propriile-ti puteri atunci cand gasesti apartamentul mult visat si cand intalnesti oameni care te sprijina si te ajuta in indeplinirea visului tau!
Le poți afla poveștile dacă ne vizitezi.

 • Clientă Fericită recomandă Smart City Residence

  Nota 10/10

  Bună, sunt fericita proprietară a unui apartament din complexul Smart City Residence. Am numai cuvinte de laudă și nu stiu dacă mi-ar ajunge spațiul să scriu tot ce vreau. Cert este că am căutat un apartament mult timp, și de fiecare dată era ceva ce nu îmi convenea. Am ajuns în Bragadiru, cartierul Fortuna – nimic nici aici. Atunci am văzut un banner cu un număr de telefon. Am sunat, mi-a raspuns și imediat m-am văzut cu persoana responsabilă (Nicușor Popescu, mulțumesc și aici pentru tot sprijinul acordat) pentru vizionarea unui apartament. L-am văzut și am zis: Asta e pentru mine!- a durat 5 minute! Detaliile au urmat după. Este un apartament bine structurat, făcut de oameni profesioniști și fără grabă! Totul este de calitate, de la parchet, geamuri, pâna la instalațiile sanitare! Repet, sunt multe de spus! Vrei un apartament? Vino să vizionezi unul aici și nu-ți vei mai dori să pleci! Mai ales că apartamentele au niște terase WOW! La cât mai multe blocuri, Smart City Residence! Iar nouă, la câți mai mulți vecini! Succes!

 • Constantin Secuiu recomandă Smart City Residence

  Nota 10/10

  Am căutat o locuință care să îmbine mai multe elemente: calitate, simplitate, tinerețe, frumusețe. Aici am găsit mai mult de atât: am găsit profesioniști care nu vor doar să-și vânda marfa. Locuințele din Smart City Residence sunt lucrate și finisate cu gust, astfel încât vei prefera o locuință în acest loc, în detrimentul uneia din București. Zona este ușor accesibilă, distanțele până în centrul Bucureștiului putând fi parcurse în circa 15 minute, acces rapid la hipermarket, o zonă ideală pentru cei care iubesc liniștea, o zonă plină de tinerețe și culoare. Pot spune că am luat decizia de a cumpăra locuința mai repede decât îmi propusesem și nu am motive de regret.

Apartamentul a primit nota 10/10 din 2 voturi.
Vezi toate testimonialele

Avem alternative pentru tine

Vezi toate apartamentele noastre

Ești aici: