Apartament 3 camere cu gradina București

Cartier rezidential, direct dezvoltator, finisaje exceptionale, calitate si garantare fara cusur! Apartament 3 camere, 72.5 mp utili, Decomandat, 2 grupuri sanitare, cu gradina individuala de 40 mp, P+6E, lift, contorizare individuala, centrala proprie, locuri de joaca pentru copii, Ratb in zona

 
 
  Preț începând de la:
67.000
+ 5% TVA
  Suprafață utilă:
Total cu grădină:
92m²
Living:
20m²
Dormitor 1:
13m²
Dormitor 2:
14m²
Bucătărie:
9m²
Grădină:
40m²
Descarcă planul  
  Dotări:
 • 2 dormitoare
 • 2 grupuri sanitare
 • Centrală termica proprie
 • Parchet de trafic
 • Gresie și faianță Delta Studio
 • Obiecte sanitare de cea mai buna calitate
 • Tâmplărie Salamander cu sticlă 4 Sezoane
  Locație:
Str. Diamantului 113, Bragadiru, Ilfov, 077025 Harta ▼
  Dată de finalizare:
Aprilie 2017
  Finanțare:
Colaborăm cu Raiffeisen Bank, BCR, Alpha Bank, BRD și Banca Transilvania pentru a te ajuta să obții cel mai rapid scoring! Află mai multe ►

Galerie de imagini Mai mult decât 1000 de cuvinte

Despre proiect Smart City Residence 3

Situat în sud-vestul Bucurestiului, pe Soseaua Alexandriei, al treilea proiect imobiliar din gama Smart City Residence are o pozitie privilegiată. Aici poti fi suficient de aproape de agitatia orasului si in acelasi timp sa simti linistea si relaxarea intr-un cartier nou, modern, aerisit, cu multe spatii verzi si toate facilitatile de care ai nevoie!

 
 

Calitate fără echivoc

Din experienta cumulata am invatat ca pentru a ridica un imobil “sanatos” este foarte importanta atentia pe care o acorzi constructiei efective. Calitatea materialelor folosite in constructie, timpul alocat operatiilor de executie, atentia la detaliu asupra finisajelor, alegerea oamenilor calificati in domeniu, sunt elemente care iti asigura calitatea construcției. Am tinut cont de toate aceste aspecte si am ales cea mai bună combinație de elemente componente:

 • Structură de beton armat
 • Pereti din zidărie BCA Ytong
 • Tâmplărie Salamander cu sticlă 4S, Obiecte sanitare de cea mai buna calitate
 • Toate apartamentele sunt decomandate
 • Lift interior
 • Terase generoase
 • Taxă de mentenanță ZERO
 • mai mult de 1000 persoane mutate în cartier
 

Un cartier în care chiar vrei să trăiești

Complexul Smart City Residence este situat in sud-vestul Bucurestiului, pe Șoseaua Alexandriei. Feedback-ul pozitiv al clientilor nostri din proiectele anterioare, proiecte situate in aceeasi zona, ne-a ajutat sa intelegem zona, prin ochii “locatarului” din acea zona.

Accesul facil la centrul orasului, atat cu masina personala cat si cu  autobuzele RATB, linistea si curatenia din zona, oamenii civilizati ce locuiesc acolo, existenta tuturor institutiilor de care ai nevoie in viata de zi cu zi, locurile de joaca pentru copii si siguranta acestora, sunt doar cateva dintre atuurile pe care zona le confera. Iar noi, in calitate de Dezvoltator Imobiliar, am inteles ca dincolo de ceea ce inseamna o locuinta, de cum este facuta, ce materiale au fost utilizate, etc…, zona in care este asezata aceasta locuinta trebuie sa fie adaptata nevoilor si asteptarilor locatarilor.

Mai mult de 1000 de oameni locuiesc deja în complex Cum e viața aici?

Am lasat clientii nostri sa vorbeasca despre noi, de cand au devenit locatari Smart City Residence. Este interesant cum ti se usureaza viata si cata liniste si incredere recapeti in propriile-ti puteri atunci cand gasesti apartamentul mult visat si cand intalnesti oameni care te sprijina si te ajuta in indeplinirea visului tau!
Le poți afla poveștile dacă ne vizitezi.

 • Radu recomandă Smart City Residence

  Nota 9.5/10

  Am o părere foarte bună despre calitatea instalațiilor și a materialelor folosite (gresie, faianță, granit). Baia, de asemenea, e utilată cu elemente de calitate superioară. Balconul nu e balcon, este o adevărată terasă (18mp) – aici pui liniștit masă, hamac sau ce îți mai dorești. Un mic minus asupra celor care au făcut finisajele, fiind necesare mici retușuri, retușuri de care s-a ocupat tot dezvoltatorul destul de repede. Un alt plus a fost relația cu notariatul: niciodată nu a trebuit să aștept după acte, fiind totul dinainte pregătit.
  Chiar dacă blocul este în Bragadiru, transportul în comun (stația RATB) este la 2 minute de bloc și există microbuz la ieșirea din bloc. În consecință, raportul calitate / preț bun.

 • Alexandra și Marius recomandă Smart City Residence

  Nota 10/10

  Ne-am dorit un apartament bine gândit, spațios, amplasat într-un loc liniștit. Încă de la început am avut tot confortul pe care îl căutam, dar nimic nu se compară cu o cină romantică în doi sau o masă cu prietenii pe terasa apartamentului. Smart City Residence ne-a surprins plăcut încă de la prima vizită. Vă mulțumim!

Apartamentul a primit nota 9.75/10 din 2 voturi.
Vezi toate testimonialele

Avem alternative pentru tine

Vezi toate apartamentele noastre

Ești aici: