2 camere cu terasa București

Ia-ti acum casa ta! Direct dezvoltator, apartamente de 2 camere, decomandate, etaje intermediare, P+6E, 58 mp utili cu terasa, lift, toate utilitatile, contorizare individuala, centrala termica proprie, finisaje deosebite, RATB la 50 m, supermarketuri in zona, cartier modern si aerisit.

 
 
  Preț începând de la:
39.900 Stoc epuizat!
+ 5% TVA
  Suprafață utilă:
Total cu terasă:
58m²
Living + Bucătărie:
25m²
Dormitor:
15m²
Terasă:
12m²
Descarcă planul  
  Dotări:
 • Centrală termica proprie
 • Parchet de trafic
 • Gresie și faianță Delta Studio
 • Obiecte sanitare de cea mai buna calitate
 • Tâmplărie Salamander cu sticlă 4 Sezoane
 • 1 grup sanitar
  Locație:
Str. Diamantului 113, Bragadiru, Ilfov, 077025 Harta ▼
  Dată de finalizare:
Aprilie 2017
  Finanțare:
Colaborăm cu Raiffeisen Bank, BCR, Alpha Bank, BRD și Banca Transilvania pentru a te ajuta să obții cel mai rapid scoring! Află mai multe ►

Galerie de imagini Mai mult decât 1000 de cuvinte

Despre proiect Smart City Residence 3

Situat în sud-vestul Bucurestiului, pe Soseaua Alexandriei, al treilea proiect imobiliar din gama Smart City Residence are o pozitie privilegiată. Aici poti fi suficient de aproape de agitatia orasului si in acelasi timp sa simti linistea si relaxarea intr-un cartier nou, modern, aerisit, cu multe spatii verzi si toate facilitatile de care ai nevoie!

 
 

Calitate fără echivoc

Din experienta cumulata am invatat ca pentru a ridica un imobil “sanatos” este foarte importanta atentia pe care o acorzi constructiei efective. Calitatea materialelor folosite in constructie, timpul alocat operatiilor de executie, atentia la detaliu asupra finisajelor, alegerea oamenilor calificati in domeniu, sunt elemente care iti asigura calitatea construcției. Am tinut cont de toate aceste aspecte si am ales cea mai bună combinație de elemente componente:

 • Structură de beton armat
 • Pereti din zidărie BCA Ytong
 • Tâmplărie Salamander cu sticlă 4S, Obiecte sanitare de cea mai buna calitate
 • Toate apartamentele sunt decomandate
 • Lift interior
 • Terase generoase
 • Taxă de mentenanță ZERO
 • mai mult de 1000 persoane mutate în cartier
 

Un cartier în care chiar vrei să trăiești

Complexul Smart City Residence este situat in sud-vestul Bucurestiului, pe Șoseaua Alexandriei. Feedback-ul pozitiv al clientilor nostri din proiectele anterioare, proiecte situate in aceeasi zona, ne-a ajutat sa intelegem zona, prin ochii “locatarului” din acea zona.

Accesul facil la centrul orasului, atat cu masina personala cat si cu  autobuzele RATB, linistea si curatenia din zona, oamenii civilizati ce locuiesc acolo, existenta tuturor institutiilor de care ai nevoie in viata de zi cu zi, locurile de joaca pentru copii si siguranta acestora, sunt doar cateva dintre atuurile pe care zona le confera. Iar noi, in calitate de Dezvoltator Imobiliar, am inteles ca dincolo de ceea ce inseamna o locuinta, de cum este facuta, ce materiale au fost utilizate, etc…, zona in care este asezata aceasta locuinta trebuie sa fie adaptata nevoilor si asteptarilor locatarilor.

Mai mult de 1000 de oameni locuiesc deja în complex Cum e viața aici?

Am lasat clientii nostri sa vorbeasca despre noi, de cand au devenit locatari Smart City Residence. Este interesant cum ti se usureaza viata si cata liniste si incredere recapeti in propriile-ti puteri atunci cand gasesti apartamentul mult visat si cand intalnesti oameni care te sprijina si te ajuta in indeplinirea visului tau!
Le poți afla poveștile dacă ne vizitezi.

 • Cuplu Bucuros recomandă Smart City Residence

  Fotografie cu un cuplu fericit!
  Nota 10/10

  Când am început să ne căutăm un apartament, ne-am stabilit câteva obiective clare: să fie nou, spațios, liniștit și cu o terasă mare. Am găsit toate aceste lucruri, și chiar mai mult, în apartamentul din Smart City Residence în care ne-am mutat chiar cu o lună înainte de nunta noastră.

  Nu ne-am aruncat orbește la primul apartament pe care l-am văzut. Am căutat în mai multe zone ale Bucureștiului, dar după câteva vizionări, ne-am întors convinși la acest apartament. Ne-a plăcut că am putut rezerva apartamentul pentru o lună, timp în care am avut libertatea de a mai căuta și altceva, fără să ne temem că am pierde banii dacă ne răzgândim în această perioadă. Ne-a plăcut, de asemenea, profesionalismul și implicarea reprezentantului de vânzări care, pe tot parcursul procesului de întocmire a dosarului Prima Casă, s-a implicat foarte mult și a fost foarte prompt. Cu excepția cazului în care noi, personal, trebuia să venim să semnăm la bancă, dezvoltatorul s-a descurcat singur și a colaborat foarte bine cu banca în intocmirea dosarului, cu tot ceea ce implică acesta.

  Ne-am îndreptat de la bun început către un cartier rezidențial nou pentru că ne-am dorit o atmosferă tinerească. Ne săturaseram de chirii, scări vechi, subsoluri infecte și țevi ruginite. Și, într-adevăr, e o senzație unică să fii prima persoană care locuiește în acel apartament și să ți-l mobilezi după bunul tău plac.

  Noi avem mașină și facem 25 de minute până la serviciu, dar și linia 302, care are capătul în cartier, e un mijloc foarte OK de transport. Acum, după două luni de când ne-am mutat, putem spune că ne-am găsit căminul ideal și că ne-am oferit cel mai frumos cadou de nuntă.

 • Andrei Ciochir recomandă Smart City Residence

  Nota 10/10

  Smart City Residence este ceea ce își dorește fiecare cuplu la început de drum. Am avut plăcuta surpriză de a găsi acest cartier minunat atât de aproape de București și să ai parte de tot ceea îți dorești de la un apartament: confort, calitate, liniște, căldura unui cămin. Am fost foarte mulțumit de serviciile oferite de dezvoltator și de promptitudinea cu care am primit răspuns la orice întrebare pe care o aveam. Recomand cu căldura serviciile oferite de Smart City Residence.

 • Cristian Florentin-Penescu recomandă Smart City Residence

  Cristian e foarte fericit în noul lui apartament!
  Nota 10/10

  Recomand cu toată încrederea ansamblul rezidențial Smart City Residence. Pentru noi a fost alegerea potrivită, fiind o familie de tineri căsătoriți în căutare de calitate și standarde înalte, la prețuri accesibile. Am fost impresionați de colaborarea cu dezvoltatorul, bazată pe promptitudine, flexibilitate, respectarea termenelor de realizare a documentelor și profesionalism. Consider că am făcut cea mai bună alegere, întrucât zona îți oferă liniștea de care ai nevoie după o zi de muncă, ansamblul este întreținut iar calitatea finisajelor îți oferă un grad de confort ridicat. O să vă recomandăm cu drag prietenilor aflați în căutarea unei case.

Apartamentul a primit nota 10/10 din 3 voturi.
Vezi toate testimonialele

Avem alternative pentru tine

Vezi toate apartamentele noastre

Ești aici: