2 camere cu gradina București

Direct dezvoltator, apartament 2 camere, 46 mp utili, gradina proprietate privata 23 mp, cu toate utilitatile, finisaje deosebite, contorizare individuala, centrala termica proprie, lift, loc de joaca copii, Ratb, cartier aerisit si modern.

 
 
  Preț începând de la:
47.000
+ 5% TVA
  Suprafață utilă:
Total cu grădină:
69m²
Living:
20m²
Dormitor:
15m²
Bucătărie:
5m²
Grădină:
23m²
Descarcă planul  
  Dotări:
 • Centrală termica proprie
 • Parchet de trafic
 • Gresie și faianță Delta Studio
 • Obiecte sanitare de cea mai buna calitate
 • Tâmplărie Salamander cu sticlă 4 Sezoane
 • 1 grup sanitar
  Locație:
Str. Diamantului 113, Bragadiru, Ilfov, 077025 Harta ▼
  Dată de finalizare:
Aprilie 2017
  Finanțare:
Colaborăm cu Raiffeisen Bank, BCR, Alpha Bank, BRD și Banca Transilvania pentru a te ajuta să obții cel mai rapid scoring! Află mai multe ►

Galerie de imagini Mai mult decât 1000 de cuvinte

Despre proiect Smart City Residence 3

Situat în sud-vestul Bucurestiului, pe Soseaua Alexandriei, al treilea proiect imobiliar din gama Smart City Residence are o pozitie privilegiată. Aici poti fi suficient de aproape de agitatia orasului si in acelasi timp sa simti linistea si relaxarea intr-un cartier nou, modern, aerisit, cu multe spatii verzi si toate facilitatile de care ai nevoie!

 
 

Calitate fără echivoc

Din experienta cumulata am invatat ca pentru a ridica un imobil “sanatos” este foarte importanta atentia pe care o acorzi constructiei efective. Calitatea materialelor folosite in constructie, timpul alocat operatiilor de executie, atentia la detaliu asupra finisajelor, alegerea oamenilor calificati in domeniu, sunt elemente care iti asigura calitatea construcției. Am tinut cont de toate aceste aspecte si am ales cea mai bună combinație de elemente componente:

 • Structură de beton armat
 • Pereti din zidărie BCA Ytong
 • Tâmplărie Salamander cu sticlă 4S, Obiecte sanitare de cea mai buna calitate
 • Toate apartamentele sunt decomandate
 • Lift interior
 • Terase generoase
 • Taxă de mentenanță ZERO
 • mai mult de 1000 persoane mutate în cartier
 

Un cartier în care chiar vrei să trăiești

Complexul Smart City Residence este situat in sud-vestul Bucurestiului, pe Șoseaua Alexandriei. Feedback-ul pozitiv al clientilor nostri din proiectele anterioare, proiecte situate in aceeasi zona, ne-a ajutat sa intelegem zona, prin ochii “locatarului” din acea zona.

Accesul facil la centrul orasului, atat cu masina personala cat si cu  autobuzele RATB, linistea si curatenia din zona, oamenii civilizati ce locuiesc acolo, existenta tuturor institutiilor de care ai nevoie in viata de zi cu zi, locurile de joaca pentru copii si siguranta acestora, sunt doar cateva dintre atuurile pe care zona le confera. Iar noi, in calitate de Dezvoltator Imobiliar, am inteles ca dincolo de ceea ce inseamna o locuinta, de cum este facuta, ce materiale au fost utilizate, etc…, zona in care este asezata aceasta locuinta trebuie sa fie adaptata nevoilor si asteptarilor locatarilor.

Mai mult de 1000 de oameni locuiesc deja în complex Cum e viața aici?

Am lasat clientii nostri sa vorbeasca despre noi, de cand au devenit locatari Smart City Residence. Este interesant cum ti se usureaza viata si cata liniste si incredere recapeti in propriile-ti puteri atunci cand gasesti apartamentul mult visat si cand intalnesti oameni care te sprijina si te ajuta in indeplinirea visului tau!
Le poți afla poveștile dacă ne vizitezi.

 • Cuplu Încântat recomandă Smart City Residence

  Fotografie cu un cuplu încântat
  Nota 10/10

  Recomandăm cu încredere Smart City Residence. Este locul unde am găsit ceea ce doream, iar personalul contractat pentru vânzarea acestor apartamente a dat dovadă de profesionalism, ajutându-ne să luăm cele mai bune decizii. Ne bucurăm că facem parte din acest proiect. Mulțumim, Smart City Residence!

 • Ionuț și Roxana Schwab recomandă Smart City Residence

  Nota 10/10

  Mulțumim pentru seriozitatea și profesionalismul de care ați dat dovadă! Totul este realizat simplu, cu bun gust iar calitatea a fost pe primul loc. Recomandăm cu drag!

 • Mihai Valentin Popescu recomandă Smart City Residence

  Nota 10/10

  Am căutat o locuință care să îmi placă, din mai multe puncte de vedere, iar aceasta întrunea cele mai multe caracteristici. De cum am văzut Smart City Residence am fost impresionat, și cred că oricine are minime cunoștințe despre ceea ce înseamnă calitatea unei locuințe ar fi de acord cu mine, cel puțin comparând cu marea majoritate a locuințelor de pe piața din București. Am sesizat și apreciat de cum am văzut prima dată apartamentul, grija dezvoltatorului pentru siguranța și confortul cumpărătorilor și faptul că a fost preferată calitatea în detrimentul prețului. Acum că deja m-am mutat, am confirmarea alegerii bune pe care am facut-o și nimic nu poate să contrazică prezentarea care mi-a fost făcută de către dezvoltator. Iar celor care vor să își cumpere acum o locuință nouă, le recomand să nu se grăbească, să ramana conștienți de faptul că o locuință, de vreme ce îți devine cămin, ar putea să fie și căminul copiilor lor…

Apartamentul a primit nota 10/10 din 3 voturi.
Vezi toate testimonialele

Avem alternative pentru tine

Vezi toate apartamentele noastre

Ești aici: