Cele mai bune apartamente din Bragadiru sunt foarte aproape de Bucuresti. Apartamente Noi Bucuresti

SmartCityResidence – apartamente noi Bucuresti.

Complexul Smart City Residence, apartamente noi Bucuresti,  este situat in sud-vestul Bucurestiului, pe Șoseaua Alexandriei. Feedback-ul pozitiv al clientilor nostri din proiectele anterioare, proiecte situate in aceeasi zona, ne-a ajutat sa intelegem zona, prin ochii “locatarului” din acea zona.

Smart City Residence a crescut ca brand si ca imagine in jurul zonei au mai aparut alti dezvoltatori, ne bucuram sa-i avem aproape, dezvoltatori care au adus zona la un nivel de mic orasel la marginea Bucurestiului cu multa verdeata si o perspectiva total noua.

Accesul facil la centrul orasului, atat cu masina personala cat si cu  autobuzele RATB, linistea si curatenia din zona, oamenii civilizati ce locuiesc acolo, existenta tuturor institutiilor de care ai nevoie in viata de zi cu zi, locurile de joaca pentru copii si siguranta acestora, sunt doar cateva dintre atuurile pe care zona le confera.

In calitate de dezvoltator imobiliar, am inteles ca dincolo de ceea ce inseamna o locuinta, de cum este facuta, ce materiale au fost utilizate, etc…, zona in care este asezata aceasta locuinta trebuie sa fie adaptata nevoilor si asteptarilor locatarilor.

Chiar langa zona noastra de apartamente se afla un parc de nivel european, parcul Bragadiru, amenajat extraordinar din fonduri europene. Acest parc este mult peste nivelul parcurilor din Bucuresti.

Află mai multe detalii direct de la noi!

Detalii și listă de

Vezi toate apartamentele noastre

Ești aici: